Два водії загинули в ДТП на Рівненщині: лобове зіткнення КІА та Крану на трасі КИЇВ-ЧОП (6 ФОТО)

«Смертельна траса» забрала ще два життя

[media=193273]

Траса Київ-Чоп була збудована під «Євро 2012» з метою зробити приємне можливим туристам із Європи. Так, щоб вони змогли відвідати наш чемпіонат.

Швидкісну трасу проклали через села та населені пункти. Тепер там постійно гинуть пішоходи, які намагаються перебігти з однієї частини розітнутого села до іншої.

Ще є дільниці, де швидкісна траса, раптом звужується і на ній з’являється зустрічний рух. Це створює додаткову загрозу ДТП, які трапляються на цій трасі щоденно. Дуже часто з летальними наслідками.

От і сьогодні внаслідок ДТП загинуло двоє людей: водій важкого крана КС 133 та водій легкового автомобіля Kia Mangentis.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, оперативно встановлено, що

Bодій автомобіля «KIA Magentis», 45-річний житель села Молодаво, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «ЗІЛ-133» (автокран) під керуванням 53-річного жителя Дрогобицького району Львівської області.

Від удару спецвантажівку відкинуло на узбіччя на територію приватного господарства, а кермувальник вилетів із салону. Від отриманих він травм загинув на місці події.
 

Іншого водія каретою швидкої медичної допомоги доставили до лікарні, але попри вжиті реанімаційні заходи життя йому врятувати не вдалося. Пасажирів у салоні легковика не було.

Одночасно головне управління ДСНС у Рівненській області повідомляє:

На Дубенщині рятувальники деблокували травмованого водія з понівеченого автомобіля

12 серпня о 13:12 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про ДТП на трасі Київ-Чоп у селі Підлужжя Дубенського району. На місце виклику було направлено чергове відділення бійців 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубно.
 

Прибувши до місця пригоди, рятувальники встановили, що ДТП сталася за участю легкового автомобіля марки Kia Mangentis та автокрана КС 133.

В легковику від сильного удару затисло водія між кермом та сидінням. Рятувальники за допомогою спецобладнання деблокували з понівеченого автомобіля чоловіка та разом із медичною бригадою на ношах транспортували його до карети швидкої.

До надання допомоги було залучено одну одиницю спецтехніки ДСНС та четверо рятувальників. Наразі усі обставини даної події встановлює поліція.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень