Право на оренду землі та борги отримають власники нерухомості у Рівному

Міська рада ухвалила рішення

Важливе майнове питання у Рівному вирішили депутати міськради. Тепер при продажу нерухомості у Рівному, до нових власників одразу переходитиме й право на оренду земельної ділянки, на який зведена споруда. Відповідне рішення ухвалили на сесії міської ради.

У Рівному бували випадки, коли люди купували нерухомість, яка стоїть на комунальній земельній ділянці, однак сама земля залишалася в оренді у попередніх власників. Таким чином, тривалий час ніхто не сплачував оренду. До прикладу, така колізія виникла з низкою заправок. Тепер оренда землі у Рівному переходитиме до нових рук одразу з проданою будівлею, говорить депутат Рівнеради Людмила Туровська:

Договір оренди починається з того моменту, коли він придбав цю будівлю. Тобто у нас не буде випадків, які ми маємо на сьогоднішній день. Коли по декілька місяців і років ми маємо невиплату орендної плати.

Додамо, що коли власник продасть своє майно яке знаходиться на комунальній земельній ділянці, він має повідомити про це до Міську раду та податківців.

Зауважимо, що це рішення також передбачає, що власники нерухомості у місті повинні будуть сплатити борги перед містом, які накопичилися через непідписаний договір оренди.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень