Віктор Шакирзян закликав новообрану Рівнераду підтримати мораторій на хаотичну забудову

Підтримати ініціативу він закликає усіх депутатів, незалежно від їхньої партійної приналежності

Віктор Шакирзян закликав новообраних депутатів Рівнеради, незалежно від їхньої партійної приналежності, підтримати його ініціативу щодо запровадження мораторію на хаотичну забудову міста.

Кандидат на посаду міського голови звернув увагу на те, що Рівне вже не перший рік потерпає від хаотичної забудови і потребує нових підходів та сучасних інфраструктурних рішень.

За словами Віктора Шакирзяна, фракція «Рівне Разом» невідкладно винесе це питання на розгляд Рівненської міської ради восьмого скликання на першій сесії.

До слова, вчора, 8 листопада в Україні та у всьому світі відзначали День містобудування. З цієї нагоди до рівнян та новообраних депутатів Рівненської міської ради і звернувся кандидат на посаду міського голови, лідер політичної партії «Рівне Разом» Віктор Шакирзян.

У своєму зверненні кандидат акцентував увагу на тому, що наразі у місті гостро стоїть питання хаотичної забудови, яке потребує негайного втручання новообраних депутатів.

 

На думку Віктора Шакирзяна, мораторій має тривати до прийняття оновленого генерального плану Рівного та до моменту призначення головного архітектора міста.

Це рішення необхідне для того, щоб зберегти місто від дій недобросовісних забудовників та корумпованих чиновників. А реакція новообраних депутатів на це звернення і подальше голосування у Рівнераді з цього питання стане яскравим свідченням того, хто прийшов до ради з міркувань наживи, а хто щиро вболіває за долю міста і готовий розвивати Рівне відповідно до сучасних стандартів.

Також у своєму зверненні кандидат закликав мешканців міста стежити за поведінкою новообраних депутатів, бо тільки за умови співпраці, на його думку, можна захистити місто від недобросовісних забудовників.

Нагадаємо, що генеральний план Рівного прийняли у далекому 2003 році, а у 2008 році він був скоригований депутатами міської ради відповідно до рекомендацій київських фахівців. Депутати попередніх скликань неодноразово порушували питання щодо оновлення генерального плану міста та його корекції відповідно до сучасних норм, однак жодного разу ідея не отримала достатньої підтримки у сесійній залі.

Тепер же, коли лідер однієї з найбільших фракцій заявляє про важливість вирішення цього питання, є надія, що воно зрушить з місця.

*на правах політичної реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень