«Відрізав вуха і носи у дітей і жінок», – палій «Епіцентру» розповів про мотив злочину (ВІДЕО)

Він співпрацює з поліцією

Масштабна пожежа в «Епіцентрі» сталася сьогодні у Первомайську на Миколаївщині.

Нагадаємо, 37-річний чоловік прийшов в «Епіцентр» з ножем та сокирою, згодом нею він вдарив охоронця та ще одного співробітника. 

Потім вчинив підпал. 

Чоловіка затримали. 

Він заявив, що так помстився власнику торгового центру за те, що той «відрізав вуха і носи у дітей і жінок і мішками відправляв їх замороженими в Європу.

 

Таким чином нібито власник мережі магазинів зміг розбагатіти», - заявив палій.

При цьому затриманий не знає, як виглядає власник, бо він бачив його давно, а за цей час бізнесмен міг «змінити зовнішність за допомогою пластичної операції». Про це повідомляють Вартові еспресо у Телеграмі.

Зараз палій затриманий згідно зі ст. 208 КПК України. Дії чоловіка кваліфікували як умисне знищення або пошкодження майна і замах на умисне вбивство.

За інформацією поліції палію загрожує довічне ув'язнення.

 

Один із потерпілих перебуває у лікарні з травмою голови. Чоловіка прооперували, з його мозку витягнули уламок кістки черепа.

Про палія відома така інформація:

Нападником і палієм виявився уродженець Первомайська 37-річний Микола Регушевський.

Відомо, що 2019-го він розлучився з дружиною. Жінка подала позов на стягнення аліментів. Із резюме відомо, що він в 2006 році закінчив Національний університет кораблебудування ім. адмірала Макарова за спеціальністю "Суднові котли і атомні реактори".

Ступінь - фахівець, інженер - механік. Після університету працював на ВАТ "Запорізький суднобудівний-судноремонтний завод", а з 2008 року почав працювати в ТОВ "Пелла дизайн" в місті Миколаєві. В одному з резюме зазначено, що в 2015 році він працював провідним інженером-конструктором в Гамбурзі. Про це повідомляє Преступности.нет з посиланням на свої джерела в правоохоронних органах.

Напередодні підпалу зловмисник виклав відео в інтернеті.

"Мене звуть ангел смерті.

 

Я вирішив зробити звернення до всього мусульманського світу. Хто не вірить, що я ангел смерті, то ось моє родима пляма, ось мій паспорт громадянина України.

 

Я хочу розповісти про вас попередньому правителю, у якого було прізвисько Дід.

 

Він так любив своїх родичів, що у них навіть було так заведено, що вони вступали в статеві стосунки між троюрідними, двоюрідними братами, щоб чужу кров не пускати в сім'ю", - розповідав в ролику Регушевський.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень