Відрізав голову матері та вибіг голий на вулицю: з'явились нові деталі у справі

У Дубні затримали головоріза, якому загрожує максимум 15 років. Якщо його визнають психічно здоровим

[media=85999]

У Дубні прокурори здійснюють досудове розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства жительки села Гірники.

Нагадаємо, тіло жінки з наявними ознаками насильницької смерті знайшли ще 15 травня після гасіння пожежі у житловому будинку, де та проживала.

У результаті проведених першочергових слідчих дій встановлено, що господиню помешкання убив шляхом удушення її 31-річний син, після чого здійснив підпал тіла та житла.

В той же день працівниками Дубенського ВП поліції затримано чоловіка на підставі ст.208 КПК України та за погодженням з прокурором йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство), - повідомили у дубенській прокуратурі.

Згідно з законом вчинений злочин карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Затриманому міський суд Дубна обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Наразі призначено ряд експертиз та проводяться усі необхідні слідчі дії з метою підтвердження вини підозрюваного та притягнення його до кримінальної відповідальності.

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень