Відчинив двері, але зайти не зміг: товариш загиблих у пожежі чоловіків розповів, як все було (ВІДЕО)

Трагічний випадок стався минулого тижня у Рівному

Пожежа у приватному будинку на вулиці Центральної ради у Рівному сталася минулої п’ятниці, близько о пів на шосту ранку. У цей час вся вулиця міцно спала, тож загоряння сусіди помітили надто пізно.

У вогні загинули двоє чоловіків. Денису й Тарасу було всього по 40 років, йдеться у сюжеті «Надзвичайних новин».

Сусіди переконані, що до біди призвела несправна електропроводка. Ймовірно, винуватцем пожежі став несправний холодильник, розповідає товариш загиблих Ігор Шелегеда.

Саме він першим дістався до місця події. Каже, зумів відчинити вхідні двері, але зайти у приміщення не спромігся – на той момент будинок вже заполонив чорний дим.

Додамо, що попередньою причиною пожежі рятувальники називають замикання електропроводки. Втім, ще одна версія, яку мають перевірити експерти – куріння в ліжку у нетверезому стані, адже, як зазначили сусіди, обоє чоловіків випивали і були курцями.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень