Відкрили вогонь по собаці бійцівської породи, яку господар вигулював – без намордника (ВІДЕО 16+)

Поліцію ледь не розірвали за спробу навести порядок

Це трапилося в Одесі. Ми бачимо відео, зняте жінками в парку.

Вони описують те, що бачать. Зокрема поліцейських, які, певно, вимагають в господаря собаки без намордника взяти її хоча би на шнурок.

Жінок це обурює.


Коли ж собака (вочевидь бійцівської породи) кидається на поліцейських й один із них відкриває вогонь гумовими кулями (для самозахисту) жіночки, які знімають відео, починають кричати просто благим матом і самі кидаються в напрямку до поліцейських, вочевидь, переймаючись долею собаки.

 

При цьому вони кричать: «Тут же дети!»

Натисніть плей, собака кидається на поліцейських (1.41)

Алла Лосік, коментуючи це відео, зауважила:

Очевидці сказали, що на поліцейських ніхто собаку не натравлював, просто поліцейські невміло зробили рухи, абсолютно не орієнтуються, що робити в таких випадках, дії патрульного викликали у собаки захист себе і власника, який був п'яний, який говорити не міг, він отямився, лише у відділку, то як він міг натравити собаку?


Це непрофесійна робота.

Тобто, винні поліцейські, а не господар собаки, який в карантин виводить її гуляти без намордника і відпускає бігати по парку серед дітей, поки він п’яний відсипається на лавці.

Ні, безперечно – винні поліцейські.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень