Renault Master врізався у Volkswagen T4 і спричинив ланцюгову ДТП біля Рівного

Вона сталася близько 14 години

Велика ДТП з потерпілими сталася поблизу Здолбунова. Про неї ми писали тут: З'явилися фото з місця ДТП, яка сталася поблизу Рівного .

На автодорозі автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» зіткнулися чотири транспортних засоби. Аварія сталася на ділянці дороги, де проводять ремонтні роботи, розповіла прес-офіцер Нацполіції області Ольга Ангелова:

За попередньою інформацією, на ділянці дороги, де проводяться ремонтні роботи, за вантажівкою «Mercedes-Benz», водій якого пропускав зустрічний транспорт, зупинився «Volkswagen T4», у який, з невідомих поки причин,  врізався «Renault Master». Від удару «Volkswagen» перекинувся, а «Renault» відкинуло на смугу зустрічного руху, де відбулося зіткнення із «Opel Insignia».

Внаслідок аварії постраждали двоє осіб. Раніше повідомляли про трьох потерпілих. Транспортні засоби отримали значні механічні пошкодження.

Нині всі деталі ДТП встановлює слідчо-оперативна група.

Фото ЗДОЛБУНІВ.НЕТ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: ДТП
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень