В Україні хочуть заборонити продаж та використання феєрверків і петард (ПЕТИЦІЯ)

Нині петиція набрала всього 363 голоси з 25 тисяч необхідних

На сайті президента України з’явилась петиція про заборону використання та продажу піротехнічних засобів в Україні, яка була зареєстрована 4 січня 2021 року.

У тексті петиції вказано, що люди і тварини страждають від використання різноманітних феєрверків та інших піротехнічних засобів.

В першу чергу, людям, які пройшли АТО, звуки вибухів нагадують війну, і це завдає колосальну шкоду психічному здоров’ю. А особам похилого віку з величезним багажем хвороб – це завдає шкоди фізичному здоров’ю.

За словами ініціатора петиції Ксенії Триняк, для молодих мам та їхніх дітей звуки вибухів від піротехнічних засобів є фізичним насильством та знущанням над здоров’ям. Для тварин – це величезний стрес, жах та їхнє вбивство.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень