В пари, у якої вже є 14 синів, нарешті народилася донька. Вони й не сподівалися на таке у 2020-му

Майже 30 років у пари народжувалися лише сини


У Катері та Джея Швандт зі штату Мічиган, США, нарешті народилася донька. Це могло здатися звичайною подією, якби не те, що майже 30 років у пари народжувалися лише сини — їх у подружжя 14. Але вони не полишали надії на те, що одного дня в них з'явиться дівчинка. Про це повідомляє The Guardian.

Дівчинка народилася в четвер, 5 листопада, з вагою 3,4 кг. Її назвали Меґі Джейн.

Цей рік запам'ятався нам із багатьох причин, але Меґі — це найкращий подарунок, про який ми могли мріяти, — розповів Джей.


Найстаршому сину подружжя, Тайлеру, вже 28 років, нещодавно він одружився та переїхав від батьків. Він розповів, що його батьки вже й не сподівалися, що в них нарешті з'явиться дочка.

Моїх батьків нарешті благословили маленькою дівчинкою, яку вони вже й не сподівалися мати, — сказав найстарший син.

За словами Тайлера, його батьки не дуже обізнані в жіночих іменах, тому Меґі походить від другого імені Катері Маргарет, а Джейн — скорочена версія імені батька.


Катері та Джей почали зустрічатися ще в старшій школі, а одружилися в 1993 році перед вступом до університету. До закінчення навчання в пари вже народилося троє синів.

Обидвоє встигли здобути наукові ступені. Катері має ступінь магістра соціальної роботи в Державному університеті Гранд-Веллі, а Джей — юрист і власник фірми, що займається землевпорядкуванням.

У пари є своє шоу на місцевому телебаченні 14 Outdoorsmen, але, ймовірно, після народження доньки їм доведеться змінити назву.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень