В обласній СЕС прокоментували обшуки, які проводили правоохоронці Національного антикорупційного бюро

Нікому з керівників обласних лабораторних центрів України підозри у незаконних діях не оголосили.

Принаймні в цьому запевняє директор Рівненського обласного лабораторного центру Роман Сафонов, коментуючи обшуки, які проводили минулого тижня детективи Національного антикорупційного бюро у колишній обласній СЕС Рівненщини та інших обласних лабораторних центрах України. 

«Були обшуки. Все нормально. Ніяких питань з боку НАБУ (Національне антикорупційне бюро України, – ред.). Крім того, давав пояснення в НАБУ. Все нормально.

 

Подана викривлена інформація. Головних санітарних лікарів областей вже немає. Вони ліквідовані. Нікому з керівників лабораторних центрів не висловили навіть підозри», – зазначив директор Рівненського обласного лабораторного центру Роман Сафонов.

Нагадаємо, минулого тижня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що правоохоронці затримали головного санітарного лікаря України та директора структурного департаменту СЕС за розкрадання бюджетних коштів на суму 400 тисяч гривень. Також Аваков зазначав, що до корупційної схеми причетні головні санітарні лікарі 19 областей України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень