Уже два замовили на випускний: за скільки цього року можна орендувати тролейбус у Рівному

Торік білий тролейбус уже замовляли на випускний

У Рівному пропонують взяти в оренду тролейбус.

Обрати можна будь-який маршрут, адже окрім раритетного електротранспорту, можна орендувати і нові тролейбуси з автономних ходом. Останній варіант коштуватиме дорожче.

Близько 2-х тисяч коштуватиме випуск транспорту на лінію, і ще близько 300 гривень - за годину прокату, говорить економіст комунального підприємства «Рівнеелектроавтотранс» Людмила Долинська:

- Це залежить від тролейбуса, від часу замовлення. До двох тисяч випуск тролейбуса і плюс по триста гривень за кожну годину. Ну, десь дві тисячі за півтори години. Це треба рахувати. Залежно яким маршрутом, скільки їде, бо там електрика рахується, зарплата.    

Усім охочим орендувати тролейбус для проведення екскурсій містом, святкування випускних, весіль чи інших урочистостей, необхідно щонайменше за тиждень до події прийти у тролейбусне управління

за адресою вулиця Данила Галицького, 23. Написати заяву і надати копію паспорта та ідентифікаційного коду, підписати договір і оплатити замовлення. Реквізити для оплати надасть економіст підприємства. Телефон для довідок: (0362) 63-66-54.

Минулої суботи на День народження замовляли раритетний тролейбус.

За 3 години заплатили 2,5 тисячі гривень.

Минулої суботи у тролейбусі святкували День народження

Ще два нових, так званих дуобуси, вже замовили на випускні.

Випускники 2017 року

Стеж за нашими новинами у  Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень