У центрі Рівного – конфлікт: журналіст, поліція і «військовий» з авта (ФОТО)

Через зауваження водію припаркованої на тротуарі машини журналіст ледь не отримав стусанів

Фото — Дениса Грищука

Журналіст порталу «Ча.Рівне» Денис Грищук розповів про це на власній сторінці у Фейсбук.

Фото — Дениса Грищука

Каже, дав зауваження водію, що неправильно припаркував авто на вулиці Драгоманова. А потім – довелося викликати патрульну поліцію.

- Приїхали патрульні. Я провів їх, показав, де авто, як було запарковано (на фото)... І попросив у патрульних притягнути порушника до відповідальності. На що отримав відповідь — не можемо, бо потрібен водій… Отже, патрульні, таке враження, вже могли їхати. Аж раптом приходить цей чоловік (у формі), водій та ще декілька їхніх товаришів. Банда така зібралась нічогенька. Відразу накинулись — різними словами, «що тобі треба», «а що він порушив». Вимагали у патрульних не складати протокол, а просто «обійтись зауваженням» (а, от, чи подіє це зауваження наступного разу?). Мене запитали — чи хочу я, аби водія притягнули до відповідальності. Відповів — звісно. Вирішив сфотографувати цих чоловіків. Чоловік у формі всіляко перешкоджав, ходячи за мною. При цьому його товариші обзивали різними словами із застосуванням обсценної лексики.

Фото — Дениса Грищука

Патрульні відійшли — про щось між собою домовитися. Далі патрульний Анатолій Михайловський пояснив, що мовляв, на місці вирішив закрити справу. Далі до патрульних один із цих «товаришів» сів до патрульних і вони хутко кудись поїхали. Пояснювати, чому вирішив не притягати водія до відповідальності Анатолій Михайловський відмовився — і при цьому пригрозив, що якщо я щось «не так» напишу, то будемо «вирішувати» у суді. Я до чого все це. От, ми кажемо — все починається, із нас. Так. Але на практиці чомусь виходить інакше, – пише Денис Грищук.

Допис прокоментувала речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко:

- Дякую, розберемося.

Радіо Трек слідкуватиме за розвитком цієї історії. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень