Вихованці рівненського ПДМу вибороли перше місце на фестивалі у столиці (ФОТО)

На Міжнародному фестивалі-конкурсі танців народів світу «Веселкова Терпсихора», що проходив нещодавно в українській столиці, молодший склад «Народного художнього колективу» ансамблю народного танцю «Дружба» виборов перше місце.

У своїй віковій категорії діти, залишивши позаду колективи Києва, Харкова та Дніпропетровська.

«Вихованці ПДМу представили на розсуд журі два номери, які давно полюбились рівнянам. Це - «Веселі викрутаси» та «Личаки» у постановці Юлії Полякової. Гала-концерт фестивалю проходив під відкритим небом у центрі столиці під аркою Дружби народів. Під час виступу ПДМівців сталося серйозне непорозуміння: звукооператор на самому початку номеру випадково вимкнув фонограму. Утім маленькі професіонали не розгубилися і під бурхливі оплески глядачів та скандування «молодці» відтанцювали номер до кінця», - повідомляє сектор зв'язків з громадськістю РМ ПДМ.

Додамо, що у заході  взяли участь майже 30 колективів з усієї України, в тому числі і національні меншини, що проживають на території нашої країни. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень