У Рівному встановлюють новий рекламний щит. То чи діє мораторій? (ФОТО)

Конструкцію помітили рівняни

На Viber Радіо Трек рівняни надіслали фото, зроблені на перетині вулиці Макарова й Дубенської. Тут виглядає так, що встановлюють нову рекламну конструкцію.

Зокрема, рівняни поцікавилися, то чи справді діє мораторій на встановлення рекламних банерів у Рівному.

Їх насторожує, що роботи відбуваються виключно у другій половині дня в суботу.

До слова, цього тижня міський голова Володимир Хомко звітував про роботу міського господарства за 2019 рік. Під час промови він зазначив:

Впродовж 2019 року жодного нового дозволу на розміщення рекламних банерів й вивісок у Рівному не видавали.


Цю інформацію підтвердив й радник міського голови Олександр Джигирей. За його словами, мораторій на встановлення рекламних конструкцій ніхто не скасовував. Заборона на встановлення банерів й вивісок з рекламою – діє як й раніше.



Олександр Джигирей припускає, що можливо відбувається заміна старих конструкцій на нові. Проте з’ясувати це напевно, зможуть лише у понеділок. Адже у суботу у відповідальних інстанцій й осіб – вихідний. Вони працюватимуть 30 грудня.

До слова, на Геопорталі відкритих даних Рівного, у місці де зроблено фото, позначено 4 рекламних банери — як законі конструкції. На фото їх теж 4. Тож ймовірніше за все стару конструкцію такі замінили новою.

Нагадаємо, перенесенням робочих днів 30 й 31 грудня як повідомляв Кабінет міністрів на 21 та 28 грудня мало суто рекомендаційний характер.
 


До слова, у грудні у Рівному встановили 32 рекламні тумби, де тепер можна розміщувати оголошення.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень