«У Рівному водій Subaru, ймовірно, умисне протаранив припарковані автівки», - так говорять свідки

У результаті наїзду 3 машини отримали механічні пошкодження

Вчора поліцейські отримали повідомлення, що сталася ДТП на парковці на вулиці Гагаріна.

Коли інспектори прибули на місце події, то з’ясували, що 39- річний мешканець Хмельницької області, з його слів, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на припарковані автомобілі.

Патрульні вилучили відео з камер спостережень та поспілкувались зі свідками події, які стверджували, що цей водій Subaru, ймовірно, умисне здійснив наїзд на припарковані автівки.

Під час спілкування з водієм поліцейські помітили в останнього ознаки наркотичного сп’яніння і запропонували йому пройти огляд на стан наркотичного сп’яніння в медичному закладі, останній від пропозиції патрульних відмовився в присутності двох свідків.

Він поводився зухвало, агресивно, не підкорявся законним вимогам працівників поліції, після чого патрульні прийняли рішення застосувати кайданки та затримати водія, оскільки той намагався покинути медичний заклад та місце скоєння ДТП.

На винуватця пригоди інспектори склали адміністративні матеріали і на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом хуліганства та вилучили автомобіль.

[media=112425][media=112424]

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень