У Рівному таксисти служби ОПТІМА висаджують людей серед дороги. Не довізши до пункту призначення

Така ситуація трапилася у Рівному 9 січня

Про це Радіо Трек на вайбер-номер 063 73 4 106 і 4 повідомив читач Дмитро. Каже, викликав таксі у Новий Двір і навіть пояснив дорогу водію, бо той не знав куди їхати. І отримав відповідне смс:

 

V 00:04 bude Chornij Audi*** BK8554BM T: 92grn.Vixod'te bez dzvinka http://optima.fm/at.htm Taxi on-line.

 

Дмитро каже, що зазвичай на цьому маршруті платить на 20-30 гривень менше. І, якщо таксист чекав на пасажирів, готовий був заплатити без жодних проблем. Але...

Коли сіли у таксі, водій подзвонив на фірму OPTIMA і почав скаржитися диспетчеру при пасажирах, що йому мало платять «за простій (лише 6 гривень) і, мовляв, купа людей стоїть у центрі і чекає на таксі. І до тогож, на будинку навіть не було номера».

Після чого пасажири відповіли таксисту, що такі репліки не надто тактовні, і він все одно отримує немалі гроші за свою послугу. На що водій виішив запропонувати пасажирам вийти на вулицю просто на зупинці біля «Щасливого».

Що пасажири і зробили, викликавши іншого водія. Той без будь-який претензій довіз рівнян до пункту призначення.

Нагадаємо, у Рівному цього року на Новий Рік ставки (вартість послуг таксі) підняли на 90% . До 4 січня націнка в таксомоторів дещо знизилася, але трималася на рівні 40%. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень