До боротьби з несанкціонованою торгівлею Хомко хоче залучити Нацгварію та рівнян

Проситимуть допомоги й в обласної влади

У Рівному посилюватимуть заходи боротьби з несанкціонованою торгівлею.

На міській комісії з надзвичайних ситуацій правоохоронцям дали доручення посилено стежити за нелегальними торговцями. Крім того, місто хоче звернутися до обласної влади та навіть вище, говорить міський голова Рівного Володимир Хомко:

Ми на нашій комісії дали доручення поліції, будемо звертатися до прем’єра, президента, є Національна гвардія ще. Вони сидять по казармах, раз такий стан в державі, то хай займаються чимось. Будемо зараз на обласній комісії ТЕБ і НС. Несанкціонованої торгівлі бути не може взагалі!

Міський голова додає, що самі рівняни теж проти несанкціонованої торгівлі. За його словами, соціолог з Рівного Роман Микитюк зробив повторне дослідження думки мешканців міста щодо цього питання.

Більшість відповіла, що проти нелегальних торгівців. Також очільник міста звернувся до рівнян з проханням повідомляти про випадки несанкціонованої торгівлі на гарячу лінію міської ради.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень