Їхав на заробітки, а потрапив в лікарню: з Рівненського автовокзалу чоловіка госпіталізували до лікарні

Валіза із речами та грішми постраждалого зникли

До поліції надійшло повідомлення від медиків «швидкої», що вони надавали допомогу 31-річному жителю Рокитнівського району. Потерпілого госпіталізували до лікарні у комі невідомої етіології.

Як розповіла поліцейським тітка потерпілого, 31-річний племінник збирався їхати на заробітки за кордон. При собі мав  валізу із речами та грішми, які зникли.

Житель Рокитнівщини наразі при свідомості та спілкується із правоохоронцями. Попередньо з’ясувалося, що він вживав алкогольні напої із невідомими особами. Рівненським відділом поліції розпочато досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією крадіжка. 

Оперативники встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до злочину. У рамках кримінального провадження призначена токсикологічна експертиза, яка встановить що за речовина стала причиною отруєння.

Аналогічний випадок трапився і в листопаді цьогоріч: до лікарні було доставлено жінку, яка пояснила, що після вживання алкогольних напоїв із невідомою жінкою вона втратила свідомість, а потім не виявила сумочки із особистими речами. За цим фактом також триває досудове розслідування за такою ж статтею. 

Слідчі дії тривають.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень