У Рівному дружина не пускає чоловіка на вибори, а на Костопільщині проголосують за 100 грам

Курйози

До поліції сьогодні продовжують надходити повідомлення, пов’язані з виборами. Серед цього трапляються й курйозні випадки. Так, рівнянка не пустила свого чоловіка голосувати, розповідає заступник начальника Нацполіції Рівненщини Руслан Стрельбіцький:

Надійшло повідомлення, що у Рівному жінка не пускала свого чоловіка здійснити волевиявлення. Забрала у нього паспорт. З нею нині спілкуються правоохоронці.

Нагадаємо, подібна ситуація була у селі Більськ, Рокитнівського району.  У Костопільському районі, розповідає Руслан Стрельбіцький, було повідомлення, що розливають спиртне:

На місце виїхала слідчо-оперативна група: дійсно встановили двох громадян, які повідомили, що спілкувалися зі спостерігачем. Була розмова, за кого будете голосувати, а ці сказали: якщо нам наллють 100 грам горілки, то проголосуємо за кого скажете. Сам факт розливання спиртних напоїв не підтвердився.

Також о 9 ранку на вулиці Кавказька обласного центру на території офісу одного із виборчих округів припаркований автомобіль «Volkswagen», який, на думку заявника, обладнаний радіотехнічними пристроями. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень