У «Рівнеобленерго» пояснили, чому через боржників усі мешканці будинку лишились без ліфтів

Та освітлення сходових клітин

У Рівному і досі відключені від електропостачання ліфти та сходові клітини у 16 багатоповерхівках.

Нагадаємо, через борг, який перевищував мільйон гривень, «Рівнеобленерго» 18 липня відключило найбільших боржників ЖКП і ОСББ.

Всі боржники неодноразово отримували повідомлення про необхідність сплатити за спожиту електроенергію.

Речник «Рівнеобленерго» Алла Ліхачова каже, що погашення заборгованості частково відбувається, але лише ЖКП «Покровське» звернулося до підприємства, щоб вирішити проблему:

На сьогодні графік погашення заборгованості укладений лише з ЖКП «Покровське». Ми відновили електропостачання одному з будинків ЖКП - на Костромській, 1 одразу після їхнього звернення і погодження графіка.

Вона також зазначила, що ця ситуація сталася не через те, що деякі мешканці не сплачують за електроенергію, яку використали у власній квартирі, а через заборгованість перед балансоутримувачами будинків – ОСББ, ЖКП, управлінських компаній.  

Адже вартість освітлення сходових клітин та обслуговування ліфтів є складовою щомісячної плати за утримання будинків, споруд та прибудинкових територій.

До слова, за останніми даними Головного управління статистики Рівненщини, борг мешканців  області за квартплату перевищує 40 мільйонів гривень.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень