У Польщі в ДТП потрапили 2 українці: один загинув, а інший у лікарні

Неподалік кордону з Україною зіткнулись 3 мікроавтобуси



У Польщі неподалік кордону з Україною зіткнулись 3 мікроавтобуси. В одному з них перебував 60-річний українець. Внаслідок ДТП він загинув.

Про трагедію повідомила поліція Білгорайського повіту.Т Загалом у ДТП постраждали 3 водіїв. Серед них були 2 українці.

29-річний водій мікроавтобуса Fiat виїхав на зустрічну смугу руху, там зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes. Саме останнім авто керував 60-річний українець, у його транспорт ззаду в'їхав ще один Mercedes, за кермом якого перебував 23-річний українець.


Як повідомили у поліції, 60-річного чоловіка намагались врятувати, однак від отриманих травм він помер. 29-річного водія Fiat привезли у лікарню. Відомо, що і він, і 23-річний водій іншого авто були тверезими.

Правоохоронці закликали усіх водіїв дотримуватися правил дорожнього руху. Зокрема, наголосили на дистанції, особливо, коли дорога є слизькою.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень