У наркобаронів, яких «кришував» правоохоронець, вилучили наркотики на мільйон, бурштин і зброю

Правоохоронці провели обшуки в організаторів наркобізнесу

Під час обшуків правоохоронці вилучили наркотики на 1,5 млн грн та понад 80 кг бурштину. Про підозру повідомлено 4 особам, в тому числі колишньому правоохоронцю, який прикривав роботу наркоторговців, повідомляє прокуратура Рівненської області:

В межах досудового розслідування 06.10.2017 слідчі Головного управління Національної поліції в Рівненській області за оперативного супроводу співробітників Рівненського управління внутрішньої безпеки Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України за погодженням із прокуратурою області провели санкціоновані обшуки за місцем проживання клієнтів наркодилерів. За їхніми результатами виявлено та вилучено близько 58 кг каміння обробленого і необробленого бурштину, наркотичні засоби (марихуана), а також стартовий пістолет, перероблений під вогнепальну зброю.

Всього ж у межах цього кримінального провадження за результатами обшуків правоохоронці вилучили

метамфетамін, марихуану, таблетки «Циррус», 5 кг прекурсорів, орієнтовна вартість яких за цінами «чорного ринку» становить 1,5 млн грн, а також 11 одиниць зброї, боєприпаси до неї, понад 80 кг бурштину, золоті вироби, гроші, записи наркоділків про їхніх боржників.

Нагадаємо, викрили групу ще у вересні.

Правоохоронці продовжують проводити слідчі дії. Максимально підозрюваним загрожує 10 років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень