У Львові на площі Ринок встановили питний фонтан. Чи потрібний такий у Рівному? (3 ФОТО/ВІДЕО)

Загалом Львів планує встановити 5 таких «водопоїв»

Відучора на площі Ринок у Львові можна безкоштовно напитися чистої артезіанської води.

Як повідомляється

У центрі Міста Лева встановили питний фонтан. Він є двосекційним і ним можуть користуватися люди з інвалідністю та діти. Лабораторія Львівводоканалу провела аналізи води — вона відповідає усім нормам та стандартам.

Як розповіла речниця комунального підприємства «Львіввводоканалу» Христина Копильчак, лабораторія вже завершила аналізи води — вона відповідає усім нормам та стандартам.

«Наступні питні фонтани заплановано встановити на площі Митній, поруч із Оперним театром, Пороховою вежею та пам’ятником Тарасу Шевченку.


Роботи зі встановлення питного фонтану на вулиці Підвальній (Порохова Вежа) уже розпочато. Цей фонтан буде трисекційним — львів'яни зможуть налити водички також своїм улюбленцям», — розповіла Христина Копильчак.

Загалом місто планує встановити п’ять питних фонтанів у центральній частині міста. Загалом вони коштували місту 587 тисяч гривень. Усі фонтани виготовлено з нержавіючої сталі і вони є стійкими до вандалізму.

Цікаво – чи питиме хтось воду з тих фонтанів?

Принаймні важко уявити, щоб подібні «водопої» були популярними у Рівному. Все ж туристів у нас не так багато, як у Львові. Чи ми помиляємося?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень