У Києві на Новий рік п'яний водій віртуозно зіграв поліцейським на баяні (ВІДЕО)

Тепер ви знаєте, що робити, коли вас спинить поліція

У Києві в ніч з 31 грудня на 1 січня 43-річний водій автомобіля ВАЗ в нетверезому стані та без водійських прав зіграв поліцейським на баяні. Патрульні зупинили машину з причини порушення ПДР, однак водій з ознаками сп'яніння проходити алкотест відмовився, але погодився порадувати правоохоронців музикою.

Про цю подію в суботу, 2 січня, повідомили сторінці патрульної поліції Києва в Фейсбуці, опублікувавши відповідне відео.

Як йдеться в заяві правоохоронців, автомобіль ВАЗ був зупинений через проїзд на червоний сигнал світлофора на вулиці Івана Бойчука.

Під час спілкування з чоловіком, який перебував за кермом, поліцейські запідозрили, що він перебуває у стані алкогольного сп'яніння.

Від пропозиції пройти огляд 43-річний водій відмовився. Коли ж у салоні його автомобіля поліцейські помітили баян і жартома запропонували зіграти щось, той несподівано погодився. В мелодії, яку він зобразив, вгадувалася відома радянська пісня про "Катюшу".

Після ще декількох пасажів на інструменті поліцейські нагородили музиканта оплесками.

Шкода, що гра на баяні уникнути покарання не допомогла. Патрульні склали на чоловіка матеріали по 1 ч. ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та за ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень