У Києві на Майдані розпочалося народне віче. Активісти вимагають введення воєнного стану на Донбасі

На Майдані вже встановлені намети

Біля стели на майдані Незалежності розпочалося віче, яке організували люди, що представляються «Революційними правими силам». Вони вже висунули свої вимоги, зокрема, введення воєнного стану на території Донецької та Луганської областей та санкцій для російських активів на території України, повідомляє УНН.

Зазначимо, що на майдані вже встановлено сім наметів, за словами активістів, їх кількість збільшуватиметься. Також вони планують залишатися на Майдані на ніч.

Напередодні у Києві розпочалася акція, спрямована на «пошук діалогу з урядом». На головній площі столиці відбулась штовханина між активістами та правоохоронцями. За словами активістів, правоохоронці не пропускали їх з наметами на Майдан. Спецпризначенці стали кордоном, активісти у камуфляжі почали їх відтісняти. Штовханина тривала кілька хвилин.

Сьогодні сутички розпочались через те, що спецпризначенці оточили фуру, в якій ніби то привезли сцену для встановленні на Майдані, - стверджують активісти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень