У Києві чоловік відкусив батькові палець, розбив вікно собакою і порізав незнайомця (ВІДЕО)

Дивний перебіг злочинів

Відкусив батькові палець, побив сусіда лопаткою для взуття, розбив собакою вікно, напав на пенсіонерку, порізав її чоловіка ножем і голим тікав від поліції: патрульні затримали чоловіка.

ВІДЕО


Патрульні затримали в Солом'янському районі столиці чоловіка, який, імовірно, здійснив за одну ніч відразу кілька злочинів.


Про це повідомила в Фейсбуці патрульна поліція Києва.

Чоловік колобродив в ніч з четверга на п'ятницю. Патрульні отримали відразу кілька викликів на вул. Докучаєвську на Солом'янці. Заявники повідомили, що чують крики і прохання про допомогу.

Прибувши на місце, патрульні виявили двох чоловіків. У одного була відкушена фаланга пальця, в іншого було видно рани на голові.

"За словами постраждалих, чоловік накинувся на свого батька і відкусив йому частину пальця руки. Сусід прибіг на допомогу, але нападник завдав йому численних ударів залізною лопаткою для взуття, а після зник. Їм обом знадобилася допомога медиків", - сказано в повідомленні.

Незабаром поліцейські отримали ще один виклик в розташований поруч приватний сектор.

"Невідомий оголений чоловік розбив собакою вікно і проник в будинок, після чого напав на 66-річну жительку. Від шуму прокинувся її чоловік і намагався захистити дружину, незнайомець схопив зі столу ніж і завдав йому з десяток ударів, а після зник", - розповіли патрульні.

Нападника знайшли в недобудованій будівлі на території гаражного кооперативу. Він сидів у вікні 4 поверху. Патрульні затримали його і передали слідчо-оперативній групі.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: Киїів
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень