У КАТП-1728 додалося роботи, за яку їм не платять. Люди викидають багато гілля

Вивіз якого не входить у тариф

У комунальників Рівного – сезонні проблеми зі сміттям. Мешканці міста почали викидати величезну кількість гілля, каже начальник КАТП-1728 Ростислав Кралюк. Це сезонне явище, каже директор підприємства.

У людей тривають весняно-польові роботи, тож сміття з городів і садиб вони викидають значно більше. Крім того, свого додав ще й карантин. Мешканці міста більше часу витрачають на роботу по господарству, обрізають гілля у дворах багатоквартирних будинків. 

За словами Ростислава Кралюка, вивезення гілля не входить у тариф. Люди ж зносять багато деревних відходів до сміттєвих баків, аби його прибирали разом із тарифікованим сміттям. 

Тож у КАТП-1728 навантаження збільшилося приблизно удвічі. Проблема не лише у кількості гілля. Його «санітари» міських вулиць бува знаходять і в несанкціонованих місцях. Доводиться вивозити, каже Ростислав Кралюк.

Зауважимо, що гілки на сміттєзвалищі приймають безкоштовно. 

Водночас звичайних побутових відходів суттєво не побільшало. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень