У депутатів Рівненської обласної ради просять звання Героя України для Карпюка та Музичка

Перед депутатами виступили чимало активістів-учасників АТО

Так, представники  Правого сектору попросили  дати звання Героя України Миколі Карпюку і Олександру Музичку.

Голова обласної ради Микола Драганчук пообіцяв, що спільно з ОДА готуватимуть відповідне подання до центральних органів влади.

Також з трибуни сесійної зали перед депутатами виступив і Віктор Суходольський - учасник бойових дій. Він зачитав звернення "Спілки учасників бойових дій та АТО «УВО» щодо заборони російських товарів і послуг (Яндекс-таксі, Сбєрбанк, Російські лототрони). На врегулювання цього питання дали два тижні – далі, зауважив Суходольський,  діятиме народ. 

Також у зверненні міститься пункт, що стосується перевізників, щоб ті безкоштовно перевозили мінімум двох учасників АТО на міжміських маршрутах.

Також до депутатів звернувся і керівник Спілки Сергій Пандрак. Просить до плану заходів з відзначення 75-річчя УПА, що має затвердити сьогодні обласна рада, внести вісім пунктів. Серед них

перепоховати жертв збройного зіткнення у селі Іваничі, де загинули  40 чоловік. Крім того, просить долучитися обласну та міську раду до спорудження в Рівному пам'ятників Бульбі-Боровцю та Степану Бандері. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень