У білоруса конфіскували авто та алкоголь, який ввозили на тимчасово окуповану територію України

Рішенням Рівненського міського суду у громадянина Республіки Білорусь конфіскували вантажівку та товар, зокрема алкоголь та кондитерські вироби, що чоловік доправляв на тимчасово окуповану територію України.

Про це прес-служба ДФС у Рівненській області.

Орієнтовна вартість вилученого товару – 680 тисяч гривень, а вантажівки – 266 тисяч гривень.

«Алкоголь та кондитерські вироби належали білоруському підприємству. Цей товар був завезений через ліквідовані пункти пропуску Донецької та Луганської митниць без виконання митних формальностей. До порушника митних правил буде застосовано стягнення у вигляді штрафу на суму понад 946 тисяч гривень із конфіскацією вантажного автомобіля «Scania» і товарів», – зауважив виконувач обов'язки начальника Рівненської митниці Андрій Чаборай.

У ДФС нагадують, що це незаконне ввезення товару на територію України співробітники Рівненської митниці виявили у жовтні 2015 року на посту «Городище». 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень