На заходи Програми підтримки молоді спрямували майже 1 мільйон гривень

Таку суму Рівненщина отримала вперше за останні п'ять років

Зокрема, у 2014 році було виділено 570 тисяч гривень, ще раніше – щороку близько 700 тисяч. Про це розповів начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації Віталій Ліпський.

Завдяки цьому в 2015 році ми відновили проведення конкурсу проектів та програм молодіжних громадських організацій. Фінансову підтримку отримали 12 ідей, спрямованих на підтримку молоді, - зазначив Віталій Ліпський.

Також в рамках Програми організовано низку заходів, направлених на зміцнення дружніх стосунків з дітьми та молоддю зі Сходу.

У 2015 році на новорічно-різдвяні свята Рівненщину відвідали діти з Лисичанського багатопрофільного ліцею Луганської області. У квітні в рамках проведення патріотичної акції «Великдень зі Сходу на Захід» гостям зі сходу організували відвідування рівненського зоопарку. У серпні Рівненщину відвідали вихованці Центру допомоги дітям «Отчий дом» Донецької області. Для гостей провели екскурсії до пам'ятних місць. Діти побували в замках міст Дубно та Острог, ознайомилися з Національним університетом «Острозька академія».

Також у 2015 році облдержадміністрацією спільно з обласною МГО продюсерський центр «Музична сила» організовано обласний фестиваль соціальної реклами, участь у якому взяло близько сотні громадських організацій, студентів та школярів Рівненщини.

Облдержадміністрація надавала підтримку в реалізації програм заходів молодіжних громадських організацій області. Зокрема, реалізовано проекти Мультифестиваль «Студентська республіка-2015» та «Мої мрії» Рівненської обласної МГО «Продюсерський центр – Музична сила», проект «Духовно та соціальна опіка дітей та молоді з особливими потребами» МГО «Православне молодіжне братство свв. мцц. Віри, Надії, Любові та метері їх Софії»,  проект «Оздоровчо - виховна програма «Ковчег» Рівненської обласної МГО «Фонд молодіжних ініціатив «Крила», проекти «Західна ліга сміху» та міжнародний проект «Діалог з гумором заради миру» РОМГО «КВН Рівненщини» та інші.

Загалом впродовж минулого року на Рівненщині проведено близько 70 молодіжних заходів, зазначив Віталій Ліпський.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень