Тисячі людей залишилися без світла та води через аварію на електростанції в Енергодарі

Причина поки невідома

У місті Енергодар Запорізької області сталася серйозна аварія на тепловій електростанції. Депутат Енергодарської міської ради Анатолій Анохін увечері 3 лютого повідомив про те, що місто залишилося без світла і води.

За всіма ознаками на самій АЕС серйозна аварія. Можливо, навіть з зупинкою (с). Гул, який всі чули - це аварійне скидання пари на АЕС. Наскільки це серйозно - ніхто нічого не скаже. Мобіль перевантажений. Води немає - насоси зупинилися, - написав Анохін.

Як повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов, аварія та ТЕС сталася о 19:27. Крім Енергодара, в якому проживає понад 50 тис. людей, електроенергії також не було в Дніпрорудному (ще понад 18 тис. людей).

Міський голова повідомив, що у нього поки немає офіційної інформації, що саме сталося. Але за пів години електропостачання в місті почало частково відновлюватися.

Окрім ТЕС, в Енергодарі є також атомна електростанція.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень