«Ти що, бомж? Поклади на місце!». Рівненському пенсіонеру-інваліду заборонили брати безкоштовний хліб

Це сталося в одному з хлібних магазинів Рівного

У рівненському хлібному магазині «Колосок» продавці не дозволили пенсіонеру взяти хліб із соціальної полички. Чоловік - похилого віку, інвалід та перебуває в скруті. Про це в спільноті у Фейсбук повідомляє рівнянка Сніжана Пастушенко.

Дідусь довго сумнівався, чи варто йти до магазину, тому що боявся ганьби. Та все ж, переборовши себе, він спробував взяти з полички половинку безкоштовного хліба.Тут дві касирки почали глузувати з чоловіка, пише рівнянка:

Сказали, – «Ти що бомж? Поклади на місце! Це лише для бомжів». Змусили покласти на місце хліб. Він показав їм посвідчення (інваліда). А вони, – «Це для бомжів!». 

До слова, соціальні полички створені в магазинах для того, щоб небайдужі люди за можливості купували товари за свій рахунок та клали їх туди. Ті, кому речі на поличках справді необхідні (це не обов’язково бомжі), можуть взяти ці товари безкоштовно.  

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень