«Це може призводити до конфліктів»: чи діє табу на продаж алкоголю у Рівному?

Рівнянин скаржиться на те, що малолітнім його продають після 22 години

Депутатів Рівнеради просять ретельно перевіряти продаж алкогольних,слабоалкогольних та енергетичних напоїв у супермаркетах Рівного після 22:00.

Така петиція з’явилася на сайті міської ради нещодавно.

Автор петиції Олександр Поліщук таке написав у петиції:

... Є інформація про те, що супермаркети «Вопак», «Еко-маркет» та «Сільпо», а особливо - магазин «Бахус» у центрі міста, кіоски на залізничному вокзалі СВІДОМО й НЕОДНОРАЗОВО порушують цю заборону. 

Внаслідок цього, у різних районах міста, - особливо в центрі та біля вищевказаних магазинів після 22:00 знаходяться (включно НЕПОВНОЛІТНІ) особи у стані алко-наркотичного сп'яніння. Це може призводити до конфліктів, до бійок та до інших порушень законодавства (і фактично призводить до цього). Наслідками порушення законодавства щодо заборону продажу алкогольних та слабоалкогольних енергетичних напоїв у Рівному є напружена робота поліції! ... 

Підписати цю петицію усі охочі можуть тут.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень