Це Костопіль: двоє невідомих у масках зі зброєю вчинили розбійний напад на автозаправку (ВІДЕО)

За сигналом «Тривога» зібралися поліцейські Костопільського та Корецького відділеннь

Зловмисники з пістолетом та автоматом увірвалися у приміщення АЗС та, погрожуючи розправою, відкрито заволоділи грішми з каси. Нападники втекли з місця злочину на автомобілі «ВАЗ 2107».

Такий сценарій для навчань отримали поліцейські Костопільського відділу.

Правоохоронці діяли відповідно до введеного плану-перехоплення «Сирена». Злочинців після тривалого переслідування виявили на виїзді з Костополя у недобудованому приміщенні.

У результаті перемовин із групою комунікації з’ясувалося, що заручників у них немає. Однак, якщо їхні вимоги не будуть виконані, погрожували вибухом, оскільки нібито мали для цього вибухівку.

На місце події негайно виїхали працівники вибухотехнічного відділу ГУНП, ДСНС, кінологи і медики.

Вимоги злочинців щодо надання їм позашляховика, коштів та продуктів харчування виконали за безпосереднього сприяння голови Костопільської райдержадміністрації, після чого координаційний штаб прийняв рішення про штурм приміщення. Працівники спецпідрозділу «КОРД» у результаті проведеної операції одного злочинця затримали, а іншого — знешкодили.

Про цей тренінг заступник начальника Костопільського відділу поліції Юрій Леник сказав таке: 

Сьогодні в Костополі проводилися навчання по оперативних планах «Грім» та «Сирена», у ході яких поліцейські залучили органи державної влади та усі оперативні служби. Завдяки оперативній та злагодженій співпраці нам вдалося затримати та знешкодити злочинців».

Про необхідність проведення подібних навчань наголосив і голова Костопільської РДА Олександр Середа, адже жителі району повинні почуватися захищеними, довіряючи і місцевій владі, і правоохоронцям.

Невдовзі свій фаховий рівень демонструватимуть поліцейські інших районів області.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень