Тримав за горло, побив, погрожував вбити: у Рівному чоловік напав на жінку (ФОТО)

Згодом заявниця сказала, що допомоги не потребує

У Рівному затримали чоловіка, який побив 45-річну рівнянку. Ввечері першого січня патрульні отримали виклик: - «Він погрожує мене вбити!». Про це повідомляє Патрульна поліція Рівненщини на сторінці у Facebook.

Заявниця сказала, що колишній співмешканець стоїть в неї під дверима і погрожує фізичною розправою. Зловмисник увірвався до її помешкання на Петра Могили, коли патрульні вже були біля будинку і почули, як жінка голосно кричить про допомогу.

На вимогу поліцейських двері ніхто не відчинив. Рівнянка сказала, що допомоги не потребує. Правоохоронці викликали рятувальників і швидку. Вони продовжували просити жінку відчинити двері, аби переконатися, що з жінкою все гаразд. Як пишуть патрульні:

Інспектор Ігор Мосійчук піднявся до квартири драбиною, яку надали рятувальники і подавав команди відчинити двері, що жінка і зробила.  Як виявилось пізніше, 37-річний чоловік наніс їй декілька ударів по усьому тілу, погрожував ножем та виделкою і тримав міцно за горло.

Зловмисника затримали.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, жінку передали медикам.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень