Троє з СІЗО видурили у 10-річної дитини «для порятунку батьків» понад 40 тисяч

Це були всі сімейні заощадження

У вересні 2020 року 39-річна мешканка Чернігова повідомила в поліцію, що її 10-річну доньку ошукали невідомі. На мобільний телефон дівчинки зателефонував якийсь чоловік і сказав, що її батьки потрапили у біду, залякав дитину усілякими нещастями й запевнив, що вона може допомогти батькам, якщо знайде вдома і передасть «для порятунку» всі заощадження. Про це повідомляє сайт Національної поліції.

Стривожена дівчинка виконала вказівки та винесла з дому 40 000 гривень, 350 доларів США та 250 євро й віддала чоловіку, що приїхав автомобілем до її будинку.

Це був таксист, який прийняв виклик Чернігів-Одеса. Замовник повідомив водію, що у Чернігові до нього підійде дівчинка та віддасть пакет, який потрібно привезти в Одесу.

У лютому працівники поліції провели обшуки в одній з камер одеського СІЗО, виявили та вилучили мобільні телефони, сім-картки та чорнові записи. У скоєнні шахрайських дій відносно дитини підозрюють трьох осіб, 35-річного, 33-річного та 25-річного чоловіків, які перебувають в СІЗО вже кілька років.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень