Троє неповнолітніх накрали продуктів на кілька тисяч в магазині на Здолбунівщині (ФОТО)

Їжу та горілчані вироби

Напередодні, близько восьмої ранку до магазину у селі Дермань проникли невідомі. Про це до поліції повідомив власник закладу. Правоохоронці за «гарячими» слідами встановили осіб зловмисників, повідомляють в прес-службі Нацполіції Рівненської області:

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, з’ясувала, що злодії проникли до магазину шляхом пошкодження дверей з тильної сторони. З торгового закладу невідомі викрали горілчані, тютюнові вироби та продути харчування. Загальна сума збитку становить близько п’яти тисяч гривень.

Поблизу місця злочину поліцейські виявили рукавички.
Відтак Здолбунівські правоохоронці одразу розпочали пошуки зловмисників. Вже за годину в лісовому масиві поблизу місця скоєння злочину помітили трьох юнаків із наплічниками, які кинулися тікати.

Під час огляду поліцейські виявили у них викрадені товари та ще дві пари рукавичок. З’ясувалося, що двом хлопцям по 16 років, а третьому — 15.

Наразі правоохоронці спілкуються з батьками юних злодіїв. Досудове розслідування триває.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень