«Тремтять ноги, коли йду сходами»: отруєний «Новачком» Навальний вже хоче гортати Instagram

Недавно не міг навіть добирати слів

Російський опозиціонер Олексій Навальний після отруєння так званим «Новачком», починає одужувати: уже сам встає з ліжка, ходить і навіть спускається сходами.

Про самопочуття російський опозиційний політик розповів у Фейсбук, розмістивши й відповідне фото з клініки «Шаріте».

«Давайте розкажу, як відбувається моє відновлення. Це вже ясна дорога, хоч і неблизька. Всі поточні проблеми типу того, що телефон у моїх руках ще, як камінь, з яким я безпорадний щось робити, чи те, що налити собі водички перетворюється на цілий атракціон – просто дурниця... Зараз я хлопець, у якого тремтять ноги, коли він іде сходами, але зате він думає: «О, це ж сходи! Ними підіймаються. Мабуть, треба пошукати ліфт». А раніше просто б тупо стояв і дивився», – написав він.

Навальний додав, що попереду довга реабілітація, але основні проблеми позаду.

«Багато проблем ще належить вирішити, але приголомшливі лікарі університетської Берлінської клініки «Шаріте» вирішили головну. Вони перетворили мене з «технічно живої людини» на того, хто має всі шанси знову стати Вищою Формою Істоти Сучасного Суспільства – людиною, яка вміє швидко гортати Instagram і без роздумів знає, де ставити лайк», – зазначив він.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень