Трамп каже, що «ПОЧУВАЄТЬСЯ ЧУДОВО, не має симптомів КОВІДу і з нетерпінням чекає дебатів у наступний четвер» (ФОТО/ВІДЕО)

При цьому він порівнює коронавірус із грипом та закликає Америку «навчитися жити з ним», замість того, щоб закривати країну на «локдаун»

Трамп вирішив посоромити всіх, хто чекав його смерті від COVID-19.

5-го жовтня президент США повернувся у Білий дім, залишивши військово-медичний центр Волтера Ріда, де він лікувався від коронавірусу. Про це пише Daily Mail

З лікарні Трампа, це було надвечір, забрав вертоліт, тому жодних коментарів він не давав.
 

Втім поводився Трамп помпезно, демонструючи нарочито добре самопочуття.

Пізніше у твіттері він розмістив звернення, в якому заявив, що ПОЧУВАЄТЬСЯ ЧУДОВО ('FEELING GREAT!' – все з великої літери) і закликав американців не дозволяти, аби коронавірус домінував над їхніми життями.

Це викликало шквал критики з боку тих прихильників Байдена, які б хотіли, щоби Трамп лікувався у шпиталі до кінця кампанії.

Натисніть плей для перегляду

Натомість він заявляє, що повністю вилікувався, почувається краще ніж 20 років тому і з нетерпінням чекає дебатів, які мають пройти у четвер, 15 жовтня.

Лікар Трампа при цьому офіційно підтверджує добре самопочуття президента і те, що рівень насичення його крові киснем становить 95-97%. Ось відповідний документ:

[media=200884] [media=200881]

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень