«Тож ніхто не буде в кіоску зі свічкою сидіти», - власникам незаконних МАФів хочуть відключити світло

Одному проводи вже обрізали невідомі

Три МАФи сьогодні намагалися прибрати комунальники з вулиці Пересопницької, що в районі рівненського центрального ринку.

Однак дорогу для техніки загородили автомобілі, через що роботи здійснити  не вдалося.

Заступник міського голови Віталій Герман запевняє, що це власники МАФів підговорили молодиків, які й не дали прибрати кіоски з місця.

Нагадаємо, що сотню незаконно встановлених кіосків міськвиконком постановив знести ще в 2015-му році.

Чергове знесення планували сьогодні о 10-ій ранку, однак через невдачу міське керівництво планує поки що відключити МАФи від електромережі, розповідає Віталій Герман:

На сьогодні всі об’єкти встановлені та підключені до електроенергії, на мою думку, без законних підстав, тому ми звернулись з офіційним листом, щоб «Рівнеобленерго» скасувало договори та не допускало в подальшому їх укладенню та продовженню.

 

Якщо в кіоску не буде світла, то ніхто ж не буде там зі свічкою сидіти.

Завтра мер міста зі своїм заступником зберуть нараду з керівництвом «Рівнеобленерго», де обговорять подальші дії.

Примітно, що вчора власнику одного з цих кіосків Валерію Маcевичу перерізали електропроводи.

Підприємець каже, що, за свідченнями очевидців, зробили це троє невідомих о 10-ій вечора.

В «Рівнеобленерго» про це нічого не знають, їхні працівники ніякого наказу про роботи в тому районі не отримували, зазначили в прес-службі відомства.

Своєю чергою, Валерій Масевич підозрює орендаря земельної ділянки, де стоять МАФи, якому власники кіосків платили за можливість поставити там свої торгові точки.

Пан Валерій каже, що фірма «Альянс-Вест», в оренді якої перебуває земля, хоче побудувати там чотириповерховий торговий центр, а власники кіосків їм заважають. Міську владу своєю чергою "Альянс-Вест" підштовхує до того, аби та допомогла їм "очистити" ділянку від торговців.

Хоча ще у 2014-му році власник фірми Валерій Костюк особисто запевняв міську владу, що хоче будувати там комплекс для зручності самих підприємців. Тоді з ним  місто хотіло розірвати договір оренди, але Костюк виграв суд і продовжує орендувати територію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень