«Тішуся саме такому обличчю нашої держави»: Президент відзначив рівненський ЦНАП (ФОТО)

І запам’ятав його першого керівника Віталія Германа

Петро Порошенко на відкритті ЦНАПу

Про Центр надання адміністративних послуг говорили напередодні під час Ради регіонального розвитку у Рівному, яка відбулася за участю Президента. Про це повідомляє видання «Рівняни».

Учасники ради обговорювали результати децентралізації і нові можливості області та обласного центру – перспективний план регіонального розвитку на 2019-2021 роки. Міський голова Рівного Володимир Хомко під час доповіді розповів про досягнення Рівного у різних сферах, а також про напрямки, над якими активно працює влада міста. Згадав Володимир Хомко і про Центр надання адміністративних послуг у Рівному, який відкрили 29 січня 2016 року теж за участю Президента:

– Наш ЦНАП нині надає 224 адміністративні послуги. Щодня його клієнтами є близько двох тисяч людей. І найприємніше, що практично неможливо знайти людину, яка б не була задоволена сервісом нашого ЦНАПу, – зауважив Володимир Хомко.

Петро Порошенко зробив ремарку під час доповіді Володимира Хомка і наголосив, що саме такі молоді та перспективні команди є новим обличчям держави:

- Уявіть собі, такі ЦНАПи – це обличчя держави. Зараз тут працює молода, красива команда, а раніше це була паспортистка з ЖЕКу. Так виглядає місцеве самоврядування, я тішуся саме такому обличчю нашої держави, – наголосив Петро Порошенко.

Президент під час відкриття ЦНАПу у 2016. Фото з сайту телеканалу «112»

По завершенню Ради регіонального розвитку Петро Порошенко зустрів заступника міського голови і першого керівника ЦНАПу Віталія Германа та привітався з ним.

Нагадаємо, що Центр надання адміністративних послуг у Рівному – це спільний проект міської і обласної влади, реалізований за кошти Державного фонду регіонального розвитку та міського бюджету Рівного.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень