Тіло померлої на Житомирщині від коронавірусу жінки ізолювали і ще не поховали

Бо ще немає роз'яснень з МОЗу

Фото ілюстративне

13 березня в Україні зареєстрували перший випадок смерті від інфікування новим коронавірусом – померла 71-річна жителька міста Радомишль Житомирської області.

Тіло померлої від COVID-19 жінки ізолювали і ще не поховали. Про це кореспондента УНІАН повідомив голова Радомишльської райдержадміністрації Житомирської області Віктор Пулковський.

Відповідаючи на запитання, коли і де відбудеться поховання померлої від коронавірусу жінки, Пулковський зазначив, що «станом на ранок 14 березня померла ізольована в морзі, чекаємо роз’яснень МОЗ».

Подробиці керівник РДА пообіцяв повідомити згодом.

В. о. директора Центру громадського здоров`я Ігор Кузін під час брифінгу заявив, що є певні рекомендації керівництва ВООЗ щодо поховання і проведення патологоанатомічного розтину померлих від COVID-19 або певних заходів, які пов`язані з фактом констатації смерті.

Як раніше повідомляв Радіо Трек, тіла померлих від коронавірусу італійців поки зберігають і моргах і родичам не віддають. У Китаї ж усіх померлих від вірусу піддавали кремації.

Де ховатимуть покійників, якщо на Рівненщині будуть смерті від коронавірусу

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень