Тіло чоловіка, який зник ще торік, знайшли у водостічній канаві на Рівненщині

Про труп до поліції повідомили вчора

Безвісти зниклого чоловіка знайшли мертвим у водостічній канаві. Жителя Рівненського району поліцейські почали шукати ще у листопаді торік. Учора, 10 квітня, його виявили без ознак життя у селі Гориньград Рівненського району. 

Ще 15 листопада до поліції звернулися родичі, що 32-річний житель села Карпилівка вирушив до дівчини на Гощанщину. Утім, і до коханої не дістався, і додому не повернувся. Поліцейські розпочали пошуки зниклого чоловіка, розповідає прес-офіцер Нацполіції області Марія Юстицька: 

Учора, близько 16 години до поліції звернувся 50-річний рівнянин, що у полі поблизу села Гориньград у водостічній канаві він виявив невідомого чоловіка без ознак життя. Слідчо-оперативна група, яка одразу прибула на місце події, під час огляду тіла ознак насильницької смерті не виявила.

 

Камуфляжний одяг, у якому він був у день зникнення, не пошкоджений. Тіло померлого було з явними ознаками розкладання, тож найімовірніше він загинув у день зникнення.

При собі він мав паспорт громадянина та деякі особисті речі. Тіло поліцейські направили в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка встановлюватиме причину смерті.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень