Засвітилася і відразу стала популярною: переможниця «Холостяка» пішла на відвертість

Щодо участі у проєкті

Даша і Макс на шоу "Холостяк-10". Фото - СТБ

Переможниця шоу «Холостяк-10» Даша Ульянова заявила, що досвід участі у подібному шоу зовсім не простий.

Дівчина зізналася, що отримує багато повідомлень несправедливого змісту.

Користувачі соцмереж вважають, що вона начебто надто легко здобула популярність, просто засвітившись на камеру у популярному шоу.

Світлина з інста-сторінки Даші Ульянової

Через подібні звинувачення Даша вирішила розповісти на загал, наскільки складним насправді виявився цей досвід і чому так зможе не кожен, пише РБК-Україна.

Дівчина відверто розповіла, на які труднощі натрапляють учасниці на подібних телепроєктах:

«А, ну, звичайно, прийшла на Холостяк і тепер сидиш на всьому готовому», «Ну а що Даша, покрутилася перед камерою, сіла на свої шпагати і тепер популярна», «Губи свої показала і тепер всі її знають»...

 

Я в подиві, друзі, чому всім здається, що участь в такого роду проєкті, як Холостяк, це так просто і легко. Якщо кожен може стати його учасником, а після цього мега-популярним, то чому не кожен бажаючий став???

23-річна гімнастка любить показувати, що вміє

Холостяк - це для сильних людей, готових крізь складний тернистий шлях йти до своєї любові. Скільки конфліктів, недосипання, непорозумінь, стресів, розчарувань і болю відчувають багато учасниць. А скільки дівчат одним необережним словом або необдуманим вчинком зганьбилися на всю країну. І якщо це не їх особистий план великого чорного піару, то виглядає досить сумно.

 

Холостяк - це серіал на реальних подіях, це живий щоденник життів багатьох людей. Тут важливо йти гідно і тільки такі люди надалі подобаються аудиторії і збирають «своїх людей». #вашадаша і спасибі моїм, - пише Даша Ульянова.

Це для сильних людей: переможниця Холостяк-10 відверто висловилася про участь в проекті

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень