«Там була не одна нісенітниця», - в.о. головлікаря пологового будинку Рівного про звинувачення попередника

Світлана Муравська прокоментувала те, що розповів на прес-конференції екс-головний лікар закладу Сергій Сулімовський

Ми писали про те, що екс-головлікар пологового будинку Сергій Сулімовський звинуватив нинішню в.о. керівника Світлану Муравську і заступників головлікаря у підробці документів. Мовляв, вона це зробила, щоб обійняти посаду головлікаря пологового будинку. Розповів, що вона приймала пологи у доньки міського голови Рівного Володимира Хомка і є її кумою.

Світлана Муравська у відповідь на це сказала, що не розуміє, що відбувається, і що лити бруд у відповідь на те, що Сулімовський облив її брудом, не буде:

Там звучала не одна нісенітниця. І я не буду коментувати ні одну із цих речей. Тому я вважаю, що це – навіть не плітки якісь, це… Як лікар, я можу це пояснити зовсім з іншого боку, але як людина, я це не можу ніяк пояснити.

Світлана Муравська наголосила:

Не можна обливати брудом жодну людину: ні завідувачку відділу кадрів, ні мене, ні заступників, ні звичайного лікаря, ні акушерку, ні санітарку. Тим більше, якщо це стосується якихось похибок при колишній чи нинішній роботі, особливо якщо ти керував цим колективом.

В.о. головлікаря сподівається, що правоохоронці, до яких звернувся Сулімовський, зуміють розібратися у ситуації, і що час все розставить по своїх місцях. На питання, чи боротиметься за посаду головлікаря після цього, і чи справді є кумою доньки міського голови, відповіла так:

Я не готова сприймати все те, що відбувається. Я не готова до такого потоку несправедливості, неправди, якихось маніпуляцій. Ми - лікарі, а не політики. Ми до цього не навчені. Наші думки крутяться зовсім в іншому руслі. Чи я кума доньці міського голови? Хочу сказати одне: у мене ні з ким немає конфлікту інтересів у цій ситуації. Це все, що я можу сказати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень