Так скільки ж коштує «помивка» Офісу Президента? На Банковій озвучили нові цифри (ФОТО/ВІДЕО)

До речі, написи змиваються досить легко

Заявлена вартість відновлення фасаду штаб-квартири Володимира Зеленського залишається предметом дискусій.

Як повідомляє PavlovskyNews

Після публічної критики про вартість ремонту фасаду Офісу президента у Зеленського відповіли, що на сьогодні 10 компаній запропонували свої послуги з очищення граніту Вартість такої чистки попередньо оцінюють в 250-300 тис. грн.


Необхідно буде замінити ще кілька дверей, вікон, зробити ремонт пошкоджених кабінетів, де сталося загоряння, йдеться в заяві ОП. Також підтверджують цифру в 2 млн грн на всі відновлювальні роботи.


Нагадаємо, що учасники суботнього протесту вже заявили про нову акцію на Банковій, яка пройде в день апеляції у справі Стерненка.

До речі, як ми бачимо на відео нижче, «помивка» Офісу Президента не викликає особливих труднощів. Зокрема, на мармурових поверхнях.

Також зазначається, що

Затриманого під час акції під Офісом президента Влада Сордо будуть сьогодні судити в Печерському суді Києва. Йому будуть обирати запобіжний захід.


Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Соратники вже закликають в соцмережах прийти і підтримати Сордо. Засідання розпочнеться о 13:20.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень