Син Ахметова в 15 років наймав по 200 асистентів для перемог у комп’ютерній грі за $30 000 дол./міс.? (ФОТО)

Forbes припускає, що юний Алмір міг витрачати на такі забави по $ 500 000 дол. щомісяця

Ахметов має двох синів: молодший -- Алмір, старший -- Дамір

У багатих свої звички. Те, що діти Рината Ахметова могли собі ні в чому не відмовляти, виглядає цілком зрозумілим, але деякі факти вражають.

Зокрема, ті, що їх наводить російська редакція Forbes, коли розповідає про молодого стартапера Олексія Бєлянкіна, який нині запускає мільярдний проект у кремнієвій долині США.

Бєлянкін сам родом із Сибіру, йому 27.


Успіху ж досяг, завдяки сервісу, який допомагає гравцям, що грають в компютерні ігри відносно слабо, досягати в них все ж певних висот.

 

За гроші.

Олексій Бєлянкін: мільйонер, стартапер та геймер

Серед клієнтів Бєлянкіна був, начебто, й син олігарха з України.

От що пише Forbes:

Когда геймеру было 20, в числе его клиентов оказался сын «самого богатого жителя Украины», чье имя Белянкин не раскрывает.

Речь может идти о младшем сыне многолетнего лидера украинской части рейтинга Forbes Рината Ахметова Алмире, на тот момент 15-летнем подростке (представитель Ахметова отказался комментировать вопросы, не связанные с профессиональной деятельностью предпринимателя). 

Алмір Ахметов

Богатому заказчику мало было заручиться поддержкой одного профессионального (про-) игрока — он нанял около 200 таких ассистентов, а Белянкин возглавлял и координировал эту группу.

«У человека есть в жизни все. И тут он заходит в игру, где он никто. Там его все убивают, а он ничего не может никому сделать. И он такой: «Как же так?» — объясняет мотивацию заказчика Алексей.

На фото 2008 рік

По его словам, сын миллиардера тратил на игры $400 000-700 000 в месяц.


Этот и другие клиенты на пике приносили Белянкину по $30 000 в месяц.

На цих фото Алміру 11 років. Через чотири роки він, за версією Forbes, можливо буде витрачати по 500 000 дол. на компютерні ігри

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень