Сварки та образи – Ракам, посилений контроль над емоціями – Близнюкам: гороскоп на 24 листопада

А Рибам знадобиться допомога у роботі

ОВНИ

Проблеми, які виникнуть цього дня, не будуть дуже важливими, але для їх вирішення потрібно буде багато часу та енергії.

ТЕЛЬЦІ

Вас може засмутити кохана людина. Намагайтеся не сприймати її вибрики близько до серця і постарайтеся знаходити для себе приємні заняття.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня не можна допускати сильних емоцій. Постарайтеся максимально себе контролювати, інакше можете зіпсувати собі репутацію.

РАКИ

За складні справи варто братися лише в тому випадку, якщо у вас є надійні помічники. В особистих стосунках можуть виникнути образи та розбіжності.

ЛЕВИ

Намагайтеся діяти акуратно, бо силою ви навряд чи досягнете результату. Цього дня вам потрібно більше слухати і менше говорити.

ДІВИ

Зараз можна будувати серйозні плани і домовлятися про співпрацю. Використовуйте цей час для поновлення реальних і віртуальних контактів. Не ігноруйте поради і настанови більш досвідчених людей.

ТЕРЕЗИ

Якщо в поведінці когось із оточуючих вас щось не влаштовує, то не мовчіть. Але претензії висловлюйте чемно і в жодному разі не переходьте на особистості.

СКОРПІОНИ

Уникайте фізичних, емоційних і серйозних розумових навантажень. Також будьте обережні працюючи з електроприладами.

СТРІЛЬЦІ

День підходить для обговорення довгострокових планів і ділових зустрічей. Займіться пошуком необхідної інформації – зараз ви можете дізнатися щось дуже важливе.

КОЗЕРОГИ

Якщо назріватиме конфлікт, то не поспішайте нагнітати обстановку. Вам спочатку варто розібратися в собі.

ВОДОЛІЇ

Зараз вам буде складно знайти вихід із ситуації. Особливо, якщо ви будете поспішати. Спробуйте шукати рішення на холодну голову.

РИБИ

Цього дня ви не зможете обійтися без допомоги колег. Найбільш перспективними будуть справи, пов'язані з переговорами та укладенням угод.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень