Сутенерку з Рівненщини, яка затягувала дівчат у заняття проституцією, можуть посадити на 10 років

А їй всього 24 роки

Правоохоронці завершили розслідування справи про сутенерство, організоване рівнянкою на території Волинської та Рівненської областей.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Зловмисниці за втягнення жінок в заняття проституцією загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із конфіскацією майна.

Нагадаємо: наприкінці грудня  2020 року правоохоронці припинили незаконну діяльність 24-річної мешканки Рівненської області, яка налагодила схему організації проституції й отримувала від цього прибуток.

Під час слідства встановили, що жінка причетна до неодноразових занять проституцією жінками на території Волинської та Рівненської областей.

Вона організовувала зустрічі жінок із потенційними клієнтами у приміщеннях місцевих готелів, отримуючи за це немалі кошти. Відомо також, що одна з дівчат була неповнолітньою.

У фігурантки поліцейські провели три санкціоновані обшуки, два з яких за місцем проживання, один – в автомобілі, що використовувався для осіб, які надавали платні сексуальні послуги. У результаті – вилучили пневматичну зброю, мобільні телефони, банківські картки та грошові кошти, отримані від незаконної діяльності.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень